Bortkastat liv

image5Det är med krökt nacke och skam i blicken som jag nu ska bikta mig efter dagens förlust. Ja det stämmer, jag erkänner, jag var en av dom som hämninglöst kastade bort 12 timmar av mitt liv genom att slaviskt följa den ack så populära Hiro Nakamura och hans kamratförening för genmodifierade muppar på TV4+ Heroes maraton idag.

Jag brukar säga att TV inte intresserar mig men att jag älskar Simpsons, och detta har inte förändrat någonting. Simpsons är fortfarande helt klart en favorit och jag ska nu dränka min ångest i ett inte mindre än ett härligt bad!

Oj, jo förresten. Hiro är ju klart tuffast! "Heerooo Nuuuujoooo!"

*plask, plask*


Lycka

Ja, idag var det alltså dags att känna på temperaturen. Det går inte att undkomma glädjen i Ankan och Ankans léenden när dom till slut fick ta sig ett dopp i karet på Prästslättsvägen.

"Inte dumt" var en av kommentarerna jag snappade upp i det livliga badvattensbruset, och vem kan någonsin misstro?

image5

Nu är det löning igen

image3... Det märkes inte minst när jag var och handlade precis. Galna familjer med dubbla vagnar springer omkring som dom aldrig sett mat förrut och fyller på sina matförråd med allt från mjöliga basvaror till kyliga färskprodukter. Varför just idag? Har verkligen folk så svårt att planera sin ekonomi att dom inte har råd att köpa det dom behöver dagen innan löning?

Okej, okej. Jag var ju själv där, så sitter jag inte på en liten för hög häst nu kan man undra? Jag försvarar mig med att jag bara hade en korg och köpte endast det som ska vara till kvällens middag! Och jo, en extra grej. Jag köpte 4 liter mjölk och fick ett mjölkglas på köpet, så nu har jag tre stycken! Ett till och jag har ett helt komplett set som jag kan sälja till seriösa samlare på ebay för miljoner i kronor.

Ikväll ska jag göra en mumsig kycklinggryta som kommer få alla som smakar av den, att svimma av oral tillfredställelse.

På återseende!

Idag tog den slut...

image2
Just det. Nöjet var mumsigt men kortlivat!


Välkommen till min nya blogg!

image1Jo alltså, den här rubriken skapades automatiskt samma sekund som bloggen drogs igång, så jag tänkte, varför inte köra vidare på den? Ni vet, som när man i skolan för många år sen påbörjade en berättelse, för att sedan låtan någon annan fortsätta, för att i sin tur låta ännu en avsluta den. Dom där berättelserna blev kanske inte så bra i slutändan, och när jag tänker efter, så var det kanske mycket i skolan på den tiden som inte blev så bra :)

Lämnade in min bil på verkstaden häromdagen, vilket raskt leder oss till dagens sensmoral; Köp inte bil! För verkstan ringde mig igår och sa att dom "lätt kom upp i 20'000" gällande reparationskostnaderna. Jag tyckte mest det var så absurt att det blev roligt. Det viktiga är att jag är glad, och det är precis vad jag är!

Jag har nämligen fyllt år, förstår ni. Och även om jag försökt att inte göra någon stor sak av det, så har man blivit uppvaktad till tänderna (bokstavligt talat). Jag fick en mumsig chokladtårta, ett paket godis på posten, badankor (och en mumsig Ballerina Mini-Muffins), grattis-kort och en hel drös med telefonsamtal.

Detta är egentligen mitt andra blogginlägg ( det första går att hitta här http://retrofisk.blogspot.com ), och då jag inte har så mycket flummigt att säga, så är inlägg från mig en raritet. Skriv ut och rama in, för en vacker dag kanske dom får samlarvärde ;)

RSS 2.0