Vinnarna presenteras

Ni har säkert varit där allihop!

Dina prestationer har gjort din kropp anfådd, allt är surrealistiskt. Strålkastarna bränner in i ögonen och förblindar dig. Det är inte långt kvar nu, tänker du. Snart presenterar dom vinnaren. Snart presenterar dom mig!

Du känner hur benen börjar vika sig, du måste bita ihop! Snart koras du till den vinnare du så tappert gjort dig förtjänt av att bli. Du håller andan... Publiken håller andan... Världen håller andan.

Världen har hållt andan i drygt en månad nu, så snart måste väl ändå vinnaren presenteras? Just som du känner att du av utmattning och stress håller på att kollapsa, så slutar trumvirveln att ljuda. Nu är det dags, tänker du. Nu är det äntligen dags!

Juryn ger först ifrån sig ett harkel för att sedan börja sitt utlägg om motivering och bla bla bla. Kan dom inte bara hålla flabben och presentera den förbubblans vinnaren någongång? Tålamodet börjar ta slut. Det enda du ser är starkt ljus och glimtar av publikens ögon som förväntansfullt bevakar juryns minsta antydan till beslut.

Du rycks snabbt tillbaka till verkligenheten. Juryn har precis börjat berätta om det egentliga svaret och definitionen av av alla olika svarsvarianter. Boxerskjorts... Kalsonger... Vem bryr sig?

Jo förstår ni, för juryn är det viktigt.

Vad är det egentligen Professor Pumpa har på sitt huvud? Är det ett par kalsonger? Är det ett par boxers? Först måste vi reda ut begreppen!

Kalsonger
Är något som gamla gubbar använder sig av som underkläder. Riktigt, riktigt osmakligt.

Boxershorts
Eller "Boxers" som dom med kan kallas är något som fina, unga, manliga och anatomiskt korrekta hanar använder sig av.

Barnboxers
Är den sista kategorin som endast är nämd i informationssyfte. Dessa används seriöst av folk utan självdistans i syfte att visa sin snevridna syn på verkligheten. Men nog om det!



image12

Vad kan vi då dra för slutsats av detta?

Jo, att alla som svarat "Kalsonger" med en ursäkt från botten av hjärtat omedelbart dragit tillbaka sina bidrag i hopp om att inte ha förorsakat på tok för mycket förolämpning. Det ger oss en klar vinnare!

Första pris går alltså till Patrik, och kommer personligen att överlämnas i en cermoni av glädjetårar och en stolta familjemedlemmar.

Tröstpris nr 1 går till Linda, E och Tommy, med motiveringen "Låt den inte hända igen!"
Tröstpris nr 2 går till Mio med motiveringen "Now, whos the härmis, egentligen?"

Era priser kommer med posten!

Edit:
Ett extra tröstpris kommer att tilldelas Cilia, för att hon missade tävligen! En stor applåd! :)

Kommentarer
Postat av: Patrik

Jag vet verkligen inte hur jag ska säga detta, jag är ingen talare heller. Jag blev rörd när jag såg att jag var den slutgiltliga vinnaren. Det här är en bra dag! En riktigt bra dag!

2008-02-13 @ 11:07:27
Postat av: Cilia

Ja ja ja!!!

2008-02-13 @ 23:54:23
Postat av: E, Linda och Tommy

Patrik är en värdig vinnare helt klart. Vi höjer på hatten för honom, bugar - och inväntar sedan ivrigt brevbäraren!

:D

Tack för en trevlig tävlig!

2008-02-18 @ 21:59:59
Postat av: mio

hmpf...
:0(

2008-02-19 @ 21:40:32
Postat av: E, Linda och Tommy

Vi tackar ödmjukast för tröstpriset som kom på posten. Det blir många timmar av kul!

:D

2008-02-26 @ 10:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0